lördag 23 maj 2009

Hemma igen...







Hemma i Kungälv igen då...

Har ju faktiskt varit hemma i två veckor nu om man skall vara petig, har bara vart för slö för att skriva något.

Var rätt segt och förvirrat första veckan hemma, saknade Spanien, värmen, träningen och alla nya vänner som jag träffat varge dag i en månad och nu helt plötsligt inte finns där längre.

Men nu såhär efter ett par veckor i kungälv så börjar det bli Gött igen :) framförallt tack vare mina underbara vänner här hemma, och jag har även pratat med/träffat några av mina nya vänner från Spanien så jag skall inte klaga.

Fast kanske lite ändå, mycket besviken på att en viss granne gett sig av till Stockholm i tre veckor precis som jag kom hem. Dålig stil tycker jag :)



JaJa, blir inte mer skrivet en såhär i dag, det är ju trots allt lördag kväll och dags för en liten Whiskey..

lördag 2 maj 2009

Upp till kamp!!!!


Fredag och första maj.

Underbar start på dagen kanonväder och bakfylla.... varför denna bakfylla minns jag inte, men kul måste jag ha haft :)

Efter frukost gav jag och Jörgen oss ut på en rejäl stavgångs runda efter stranden för att kunna fira första maj med gott samvete.

Dagen fortsatte i lugnt tempo, stråland sol och mycket bad. en perfekt upladdning inför kvällens första maj tåg.

Så vid halv åtta på kvällen var vi en liten men tapper skara som gav oss ut för att stödja arbetarnas kamp, det sjungs internationalen höttes med nävar och skrattades i mängder.

Ett av de mest lyckade första maj tåg jag någonsin gått med i, det bevisades inte minst av alla bilar som tutade, tokiga förare som hängde halvägs ut genom rutan och gjorde tummen upp och alla glada människor vi mötte efter vägarna vi gick.

Helt klart en dag att minnas, nu återstår bara att se vad Lördagen har att erbjuda skall ge mig iväg och handla lite ny öl och hoppas på det bästa.


En stor kram till alla mina vänner, hoppas ni har en lika bra helg som jag /Johan

Spanska ridskolan...

Onsdag och spanska ridskolan.

Av någon anledning bestämde jag mig för att åka med en buss och gå på dresyr uppvisning...

Något skall man ju fördriva tiden med.

Det visade sig bli en ganska så trevlig kväll bra sällskap duktiga hästar, men trots det så är jag ganska så säker på att det var min första och sista häst grej jag var på :) Men nu kan jag ju checka av det från listan med saker att göra :D